Casper Vriens

Technische realisatie en ontwerp:
Casper Vriens / BoekenTheater

Casper (1973) is al ruim 16 jaar actief als theatermaker en allround technicus voor onder andere: Gerard van Maasakkers, Matzer theaterproducties (Den Bosch), Bos Theaterproducties, Het Zuidelijk Toneel, Paul van Loon en voorstellingen van kinderboekenschrijver Jacques Vriens. Hij verzorgde het technische en belichtingsontwerp voor vele (openlucht-)voorstellingen van regionale amateurgezelschappen zoals Spelenderwijs (Horn), MGM (Asten), theatergroep de Kern (Handel) en ’t GAT / ‘Van wor ik bén’ (Gemert). Daarnaast verdiende hij zijn sporen bij diverse festivals in de open lucht.

Vanuit zijn woonplaats Deurne trekt natuurliefhebber Casper regelmatig de Peel in. Het gebied dat hij, ook door de vele wandelingen die hij er met zijn vader (inderdaad: Jacques Vriens) maakte, op zijn duimpje kent. Zijn hond inmiddels ook…

Voor ‘Weg uit de Peel’ is hij de technische en creatieve man voor decor, licht en geluid. Casper zal er dus voor zorgen dat de Peel tijdens de uitvoeringen nog mooier wordt dan deze ‘van nature’ al is.

Meer over Casper Vriens en BoekenTheater VOF: